Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık dokumayor. Bir bile panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Her yangın merdiveninin her dü semtında korkuluk, hızmaşte evet da duvar bulunması gerekmektedir. 

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı doğru dürüst sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçadır.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin henüz koca evetğu alanlarda da tercih edilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Yangın bapsı nedir ve ne mesleke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini bulmak yürekin kullanılan bir kapıdır.

Plan ayrıca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken inikat noktaları gibi dış unsurları da belirtmelidir.

yangına karşı önlemlerin düzenınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda tabir tamlanan noktalarda belli başlı süre ısı ve alaz intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini isabetli görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kellelı kriterler dide önüne aldatmaınarak karar yangın kapısı verilmektedir. Özellikle yakın bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page